Garage in Almelo

Garage in Almelo

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Bent u voor uw auto, lease-auto, camper of caravan op zoek naar een garage in de buurt van Almelo? Dan bent u bij AutoFirst garage G.E. Linker op het juiste adres. Wij zijn een merkonafhankelijk autobedrijf in Overijssel. Wij doen alles voor uw auto.

 

Naast dat we garant staan voor deskundig advies, onderhoud en reparatiewerk kunt u ook bij ons de andere zaken voor uw auto regelen. Hierbij kunt u denken aan pechhulp, verzekeringen, financieringen van uw auto en betrouwbare occasions.

 

Onderhoud van uw auto in Almelo door AutoFirst garage G.E. Linker

Voor het onderhoud van uw auto zit u in Almelo bij AutoFirst garage G.E. Linker altijd goed. We zijn thuis in alle merken en voeren de noodzakelijke controles en bijpassend onderhoud uit volgens de fabrieksvoorschriften van uw merk auto. Onderhoud aan uw auto wordt uitgevoerd door uitstekend opgeleide en vakbekwame monteurs. Deze monteurs beschikken over de meest vooruitstrevende technologische diagnoseapparatuur, technische documentatie en gereedschappen om het beste voor u en uw auto te kunnen leveren.

 

Regelmatig onderhoud is voor u en de levensduur van uw auto onmisbaar. Veilig rijden begint bij regelmatig onderhoud en controle van uw auto op de meest essentiële fronten.

 

Reparatie van uw auto in Almelo garagist door AutoFirst garage G.E. Linker

Zodra er sprake is van een defect of schade aan uw auto bent u in in Almelo bij AutoFirst garage G.E. Linker in vertrouwde handen. Vooraf krijgt u altijd een prijsopgave - dit zodat u samen met ons de gewenste keuzes kunt maken voor uw auto.

 

Heeft uw auto reparatie of schadeherstel nodig? Ga hier verstandig mee om - de waarde van uw auto behouden is belangrijk. Zelfs voor de kleinste reparaties of schades is het slim dit te laten controleren bij ons garagebedrijf. De impact van een kleine schade of defect kan groter zijn dan u denkt. Er zullen nooit reparatiewerkzaamheden uitgevoerd worden door ons zonder dat we alles met u overlegd hebben.

 

Graag zijn wij uw vertrouwde garagist in Almelo voor alle werkzaamheden aan uw auto.

 

Bij zowel onderhoud als reparatie behoudt u de fabrieksgaranties, ongeacht waar u de auto heeft aangeschaft. Voor nieuwe auto’s zijn wij dus ook bij uitstek het juiste adres om onderhoud en/of reparaties uit te laten voeren.

 

Mobiliteitsgarantie: de 24/7 pechhulp van AutoFirst

AutoFirst garage G.E. Linker biedt haar klanten een unieke hulp bij autopech onderweg. Met AutoFirst pechhulp heeft u vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week pechhulp in heel Europa. Komt u onverhoopt stil te staan met autopech? De mobiliteitsgarantie van AutoFirst helpt u zo snel mogelijk weer op weg met uw eigen auto of vervangend vervoer!